Om oss

Du som läser det här …

… vill samarbeta med en kunnig och säker innehållsproducent. Våra kunder är både stora och små byråer och företag. Den gemensamma nämnaren är att du vill ha ett innehåll som förstärker och levandegör det budskap du vill förmedla.

Du ska anlita oss om du…

… behöver en erfaren och idérik partner som kan producera ett engagerande innehåll till ditt evenemang. Oavsett om det är en film, en studioproduktion eller ett fysiskt event.

För du vet ju att…

… det är lika viktigt HUR man framför sitt budskap som VAD man säger. Du vet att det behövs en röd tråd, ett tema, en inramning och ett tydligt budskap. Vi på Innehållsproducenterna är vana bollplank i dessa frågor. Vi har även stor erfarenhet av hela manusprocessen, som för oss betyder att göra ett ok manus till ett publiken kommer ihåg.

Vi kan…

… se till att budskapet inte bara når ut, utan även når in. Vi jobbar med allt från talarstöd, presentationer och filmer, till aktivering och interaktion med publiken. Vi kan föreslå passande moderatorer och föreläsare samt jobba med coachning av talarna på scenen eller framför kameran.

Innehållsproducenterna är …

… rutinerade producenter med lång erfarenhet av att fylla fysiska eller digitala event med för målgruppen relevant innehåll. Vi kopplar innehåll och budskap till konkret affärsnytta. Dessutom är vi väldigt roliga att jobba med, om vi får säga det själva.